Termeni si conditii

Home » Suport clienti » Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Alexa.ro
Entitatea care administreaza site-ul Alexa.ro este SC GEOSOL ENERGY RESEARCH SRL, cu sediul în Timisoara, Timis, Strada Ovidiu Cotrus nr 2A, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/1045/2010, cod unic de înregistrare RO27136030

 

Conditii de utilizare a site-ului si magazinului www.Alexa.ro

 

I. Despre Noi


Serviciul Alexa.ro este oferit de SC GEOSOL ENERGY RESEARCH SRL cu sediul in

Romania, Timis, Timisoara, str. Ovidiu Cotrus nr 2A

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Romania, Timis, Timisoara, str. Ovidiu Cotrus nr 2A

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
contabil.alexa@gmail.com  – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri returnari, GDPR etc.;

Prin telefon la numarul:

+40786234234

 

II. Despre Alexa.ro


Alexa.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

 

III. Proprietatea Intelectuala


Continutul si designul www.Alexa.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.Alexa.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.Alexa.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.Alexa.ro.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.Alexa.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Logo-urile, marcile ce apar pe site sunt proprietatea GEOSOL ENERGY RESEARCH SRL si a firmelor afiliate.

 

IV. Inregistrarea ca utilizator


Site-ul www.Alexa.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.Alexa.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.Alexa.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.Alexa.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.Alexa.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.Alexa.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.Alexa.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.Alexa.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

Daca doresti sa te dezabonezi de la newsletterul Alexa acceseaza rubrica Setari din Contul tau de client, sau linkul urmator: https://alexa.ro/dezabonare.php . Te poti reabona oricand introducand adresa ta de mail in sectiunea de abonare newsletter.

 

V. Datele Personale


Prin inregistrarea ca utilizator al www.Alexa.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.Alexa.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.Alexa.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.Alexa.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonului Sterge cont din sectiunea Cont client, Alexa.ro va interpreta aceasta actiune ca si optiunea dumneavoastra de a va intrerupe accesul la site-ul Alexa.ro, de a sterge informatiile din contul de client, si de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite de Alexa.ro. Dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea tuturor datelor dumneavoastra cu caracter personal colectate de Alexa.ro. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, puteti solicita stergerea definitiva a datelor cu caracter personal printr-un mail la adresa de e-mail: contabil.alexa@gmail.com. In cazul in care pe contul dumneavoastra de client exista cel putin o comanda activa in derulare, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

 

VI. Procedura de cumparare


Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.Alexa.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.Alexa.ro
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza ramburs la livrare sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.Alexa.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 

VII. Preturi, Comenzi, Modalitati de plata si Livrare

 

Preturile


Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.Alexa.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

 

Detalierea modalitatilor de plata pe site-ul Alexa.ro se gaseste la sectiunea Modalitati de plata:

https://alexa.ro/suport-clienti/comenzi-si-plati

 

Detalierea livrarii produselor pe site-ul Alexa.ro se gaseste la sectiunea Politica de livrare:

https://alexa.ro/suport-clienti/politica-de-livrare

 

IX. Garantie si service postvanzare


Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Produsele comercializate au o garantie ce variaza intre 0 zile si 10 ani.

 

X. Descrierea si returnarea produselor

 

www.Alexa.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.Alexa.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.Alexa.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

Conditiile de livrare a Bunurilor si Serviciilor vandute pe site-ul Alexa.ro se gasesc in sectiunea Politica de retur: 

https://alexa.ro/suport-clienti/politica-de-retur

Furnizorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut


Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.Alexa.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.Alexa.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.Alexa.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.Alexa.ro.
www.Alexa.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.Alexa.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.Alexa.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

XII. Forta Majora


www.Alexa.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.Alexa.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.Alexa.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.Alexa.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.Alexa.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

XIII. Publicitatea


www.Alexa.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.Alexa.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale


www.Alexa.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contabil.alexa@gmail.com, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 

XV. Legislatia aplicabila


Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.Alexa.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.Alexa.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul GEOSOL ENERGY RESEARCH SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Timisoara.

 

XVI. Prezentarea ofertei


GEOSOL ENERGY RESEARCH SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.Alexa.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.Alexa.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.Alexa.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

 

BLOG ALEXA
AVANTAJELE INCALZIRII SI RACIRII IN PARDOSEALA, PERETI SI TAVAN
Instalaţiile de încălzire prin radiaţie prezintă avantaje superioare în raport cu celelalte sisteme, dintre care se pot menţiona: asigurarea unui grad de confort mai ridicat, întrucât temperatura suprafeţelor de construcţii ce delimitează...
ALEGEREA CORECTA A POMPELOR DE CALDURA
Pompele de căldură funcţionează cu atât mai economic cu cat diferenţa între temperatura mediului ales ca sursă de energie si temperatura agentului termic din circuitul de încălzire este mai redusă. De aceea se vor folosi sisteme de încăl...
ALEXA Evolution
FacebookYoutube
Telefon
INFO & VANZARI
0722 333 544
Adresa
SEDIUL CENTRAL
Bulevardul Liviu Rebreanu 120, Timișoara
Email
SOLICITA OFERTA
oferta.alexa@gmail.com
Service
SERVICE
0729 099129, 0729 099 139
alexa.dispecerat@gmail.com